Alternatively, hold down the Ctrl strong> '/' CMD 'key and press + to enlarge or' - 'on the keyboard to reduce the text size.

100%

High contrast mode is an accessibility feature for people with visual impairment.

Ny kvalitetssjef i Nomvec

Stine Hiller Eidnes (37) er ansatt i stillingen som kvalitetssjef (QA) i Nomvec. Der skal hun bidra til at systemene fungerer som de skal, slik at EUs forfalskningsdirektiv etterleves.


Stine Hiller Eidnes

Eidnes har en master i farmasi fra Blindern og en MBA fra Universitetet Nord (tidligere Handelshøyskolen i Bodø), og hun har 10 års erfaring som apoteker. Først jobbet hun som ambulerende farmasøyt i NMD, før hun i 2009 ble apoteker i Vitusapotek. I 2013 ble hun apoteker i Boots apotek, hvor hun fra 2017 var apoteker ved Boots’ sentralapotek, Boots apotek HomeCare, lokalisert hos grossisten på Langhus utenfor Oslo. Der var hun blant annet involvert i å starte opp kjedens nettapotek.

– Det siste året i Boots jobbet jeg i fag- og kvalitetsavdelingen der jeg i 50% av stillingen blant annet var ansvarlig for fagkampanjene til sykehusapotekene og i de resterende 50% var FMD-koordinator for Boots apotek og grossisten Alliance Healthcare.  Denne delen av jobben gikk ut på å sikre at vi som kjede og grossist etterlevde EUs sikkerhetstiltak mot falske legemidler, og ta imot henvendelser og praktiske spørsmål fra grossist og apotek. Jeg begynte i jobben to uker før FMD-direktivet trådte i kraft 9. februar 2019, så det var mye å sette seg inn i på kort tid – men utrolig spennende og lærerikt, forteller Stine.

Nå gleder hun seg til nye utfordringer i Nomvec, der jobben som kvalitetssjef (QA) vil blant annet gå ut på å sikre at systemene til enhver tid fungerer som de skal, bistå og dokumentere testing av nye releaser av systemene, samt undersøke feil og alerts som oppstår.

– Det er et detektivarbeid som blir spennende å gå løs på, sier hun.

Hun skal dessuten videreutvikle og vedlikeholde Nomvecs eget kvalitetssystem. Eidnes startet i jobben i dag, mandag 27. januar, og allerede i morgen går turen til Amsterdam.

– Der skal jeg delta på QA-forum for Norge, sammen med daglig leder Kai Mjaanes.

Stine er samboer med en Boots-kollega hun møtte på Holmenkollstafetten for to år siden, og på fritiden sverger de til frisk luft og fjellturer.

This article is relevant for:

For Hospitals
For Marketing Authorization Holders
For Pharmacies
For Wholesalers
General information
News & updates

Other news and project updates