Alternatively, hold down the Ctrl strong> '/' CMD 'key and press + to enlarge or' - 'on the keyboard to reduce the text size.

100%

High contrast mode is an accessibility feature for people with visual impairment.

Vincent er ny kvalitetssjef i Nomvec


This article was last updated May 12th, 2021 at 09:55 am

Vincent Kagabo er vikarierende kvalitetssjef i Nomvec til januar 2022.

Kagabo er utdannet farmasøyt.

– Tidligere har jeg jobbet på apotek Brotorvet i Grenland. Før det jobbet jeg i Apotek 1, som kvalitetsrådgiver, og som det som kalles FFA, Farmasøytisk Faglig Ansvarlig. Jeg har også jobbet som apoteker i mange år, før jeg begynte som kvalitetsrådgiver. Jeg har jobbet med kvalitet lenge, og trives godt med denne type arbeid. I tillegg har jeg jobbet som intern revisor i Apotek 1, siden 2012, og hadde min siste revisjon onsdag for to uker siden. Det har vært omtrent 4-5 revisjoner per år. Planleggingen og oppfølgingen som trengs i en revisjon gjør at det er en ganske omfattende jobb.

Vincent Kagabo startet i jobben som kvalitetssjef i Nomvec i mai.

Nå er Kagabo ansatt som vikarierende kvalitetssjef i Nomvec. Han hadde to ukers opplæring i april, og startet for fullt i jobben i starten av mai.

– I Nomvec skal jeg jobbe med kvalitetssikring. Dette er en stilling som er spesielt viktig når det gjelder farmasøytiske oppgaver. Jobben byr på mange forskjellige arbeidsoppgaver, som prosedyrer og instrukser, og styring og vedlikehold av kvalitetssystemer. Men også behandle avvik som kommer inn, og sikre at vi planlegger aktiviteter og jobber i henhold til kvalitetskrav, først og fremst fra myndighetene, men også de kravene Nomvec som et selskap, har satt for seg selv, sier Kagabo.

Han gleder seg til å ta fatt på de varierte oppgavene i Nomvec.

– Jeg gleder meg til å være med på utviklingen videre. Nomvec er et ungt selskap, som allerede har gått gjennom en ganske stor utvikling, fra starten til nå, men de er fortsatt under utvikling. Det er spennende å være med på. Jeg kom inn i denne jobben på et tidspunkt hvor de fleste av barnesykdommene har blitt tatt hånd om. Det er bare til å glede seg til å være med på veien videre.

På fritiden er Kagabo glad i fart og spenning, og spesielt klatring på står høyt oppe på listen over aktiviteter han driver med.

– Jeg er en ganske rolig person, men jeg er også en ordentlig adrenalinjunkie. Alt som har med høyde eller fart å gjøre er spennende. Jeg liker godt klatring, såkalt Via Ferrata, eller jernvei, som det er oversatt til norsk. Det er fjellklatring, men delvis på vei, og det er mindre farlig enn friklatring, men like krevende. Det driver jeg mye med på fritiden. Det er overraskende mange steder man kan klatre i Norge, sier Kagabo.

This article is relevant for:

News & updates

Other news and project updates